Verkostoituminen on avoimuutta, juttelemista ja jeesaamista - ja erilaisuuskin on OK

YVI-hankkeen Verraton verkosto 2014 -kilpailu on käynnissä! Alla kilpailun arviointiraatiin kuuluvan yrittäjä Liisa Elliottin näkemyksiä verkostoitumisesta. Linkki kilpailusivulle jutun lopussa.

Yrittäjä Liisa Elliott kannustaa nuoria reippaaseen toimintaan sekä omien vahvuuksien löytämiseen ja käyttämiseen.

Liisa Elliott on oman yrityksensä, helmikoruja valmistavan House of Elliottin toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija, jonka taannoin Kiinassa viettämät vuodet sisälsivät mm. oman ravintolan ja kampaamon pyörittämistä Pekingissä. Nyttemmin Helsinkiin palannut yrittäjä reissaa edelleen ympäri maailmaa hakemassa vaikutteita ja parhaita mahdollisia raaka-aineita House of Elliottin koruille.

Verkostoituminen on yrittäjälle arkipäivää ja Liisan mukaan loppujen lopuksi aika yksinkertainen juttu: ollaan sosiaalisia, jutellaan ja keskustellaan, muistetaan hyvät käytöstavat. Myönnetään, ettei osata kaikkea ja sekä pyydetään että annetaan apua - jeesaa sä mua. Liisa kannustaa nuoria - onpa ajatuksissa sitten yrittäjyys tai muu työnteko - käyttämään talonpoikaisjärkeä ja puskemaan eteenpäin omien vahvuuksien mukaisesti. "Saat olla myös erilainen, eikä tarvitse olla the best kaikessa! 

House of Elliott sekä kaunistaa koruillaan että tukee suurienkin muutosten ja uusien mahdollisuuksien tuomista naisten elämään.  Yritys on Naisten Pankin kautta edistämässä naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kolmannen maailman maissa. Elliottin arvomaailmaan kuuluu myös korumateriaalien alkuperän ehdoton eettisyys sekä taidokkaan käsityöläisyyden vaaliminen.