YES-verkoston avulla jaetaan Taivas+Helvetti -kirja 10 000:lle valmistuvalle nuorelle

Kirjanlahjoituskiertue kannustaa nuoria uskomaan omiin unelmiinsa ja toteuttamaan niitä.

Taivas+Helvetti toteuttaa yhteistyössä YES-verkoston kanssa ympäri Suomen ulottuvan lahjoituskiertueen, jonka aikana Taivas+Helvetti -kirja tullaan jakamaan yhteensä 10 000 toisen asteen valmistuvalle nuorelle.
 
Viime vuonna ilmiöksi noussut kirja kertoo 21 yrittäjän tarinan tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sen taustalla on sarjayrittäjä Mika Mäkeläisen pitkäaikainen haave kirjoittaa yrittäjyydestä kirja, joka kertoisi yrittäjien tarinat iloisemmin, avoimemmin ja kipeämmin kuin koskaan aiemmin.
 
– On upeaa että voimme olla mukana ja tarjota Taivas+Helvetin käyttöön verkoston, jonka avulla kirjat löytävät kohteensa, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.
 
Lahjoituskiertue käynnistyi Kajaanissa 29.4. Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää -finaalissa ja jatkuu ympäri Suomen toukokuun ajan. Alueelliset lahjoitustapahtumat toteutetaan YES-verkoston kautta, jolloin kirjat luovutetaan rehtoreille ja oppilaskunnan jäsenille.
 
– Taivas+Helvetti -tarinat varmasti kolahtavat nuoriin, jotka juuri nyt miettivät elämänsä suuntaa. Kirja näyttää rehellisesti, miten yrittäjyys mahdollistaa erilaisia urapolkuja ja tapoja toteuttaa omia haaveitaan vastoinkäymisiä unohtamatta, Lehtonen sanoo.

YES on yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkosto ja palvelu opettajille. Se tarjoaa koulutusta, työkaluja yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen koulussa, tukea koulu-yritysyhteistyöhön ja NY-aluepalveluja. YES-verkostoa koordinoi Valtakunnallinen YES ry. YES toimii ympäri Suomen alueellisten YES:ien kautta, joita koordinoi Valtakunnallinen YES ry. Valtakunnallisen YES:in jäseniä ovat Suomen Yrittäjät, Taloudellinen tiedotustoimisto, Nuori Yrittäjyys ry, Elinkeinoelämän keskusliitto, OAJ, Perheyritysten liitto, Opinkirjo ja MTK.
Lue lisää: yes-keskus.fi

Valtakunnallinen YES ry
TIEDOTE
6.5.2014