Yrittäjyyskasvatuksen laaja kirjo ja toteutuksen tavat esillä YVIn uutuusjulkaisussa - tutustu netissä

YVI-hankkeen julkaisu Yrittäjyyskasvatusta suomalaiseen opettajankoulutukseen ja opetukseen! YVI-hankkeen hedelmiä vuosilta 2010-2014 on ilmestynyt.

350-sivuinen, 25 erillistä artikkelia sisältävä julkaisu on vapaasti luettavissa netissä osoitteessa http://www.doria.fi/handle/10024/103005 Julkaisun painettua kappaletta jaetaan mm. ammatillisten opettajakorkeakoulujen (AMK), yliopistojen sekä normaalikoulujen kirjastoihin Suomessa.

 

Julkaisu kokoaa yhteen nelivuotisen hankkeen toimintaa. Tämän lisäksi julkaisu tarjoaa myös tutkimukseen perustuvaa tietoa sekä runsaasti käytännön ohjeita ja ajatuksia yrittäjyyskasvatuksen toteutukseen. Artikkelien kirjoittamiseen on osallistunut yli 40 kirjoittajaa kahdestakymmenestä eri organisaatiosta ympäri Suomen.

Julkaisu on suunnattu niin opettajille, opettajankouluttajille ja opiskelijoille, opetus- ja koulutusorganisaatioiden johdolle kuin päättäjille eri tahoilla - sekä kaikille, joita yrittäjyyskasvatus ja opetuksen ja koulutuksen järjestelmällinen kehittäminen kiinnostavat.

Toivotamme lukemisen, kehittämisen ja yrittäjyyskasvattamisen iloa myös tulevalle vuodelle!

PS. Huom. opettajat ja rehtorit perusopetuksessa:  julkaisun antia kannattaa hyödyntää myös tulevan OPS-uudistuksen puitteissa.

20.12.2014