19.11.15 Vauhtia yrittäjyyteen kohtaaminen Helsingissä

Vauhtia yrittäjyyteen – Miten kehittää toisen asteen koulutuksen oppilaitososuustoimintaa?

Tervetuloa Pellervo-Seuran järjestämään toisen asteen koulutuksen oppilaitososuuskuntien kohtaamiseen 19.11. klo 16.00-19.00. Kohtaaminen järjestetään Pellervossa osoitteessa Simonkatu 6, 00100 Helsinki. Kohtaaminen on maksuton. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki toisen asteen - lukioiden ja ammattikoulujen – toimijat, kuten esimerkiksi rehtorit, aktiiviopettajat ja aktiivioppilasjäsenet sekä yrittäjyyden, yrittäjyyskasvatuksen ja/tai osuustoiminnan asiantuntijat ja aihealueesta kiinnostuneet. Myös niistä kouluista, joissa vielä oppilasosuuskunnan perustamista pohditaan, olisi todella mukava saada osallistujia kohtaamiseen. Tätä kutsua saa levittää eteenpäin henkilöille, jotka ovat asian kanssa tekemisissä.

 

Tilaisuudessa jaetaan parhaita käytäntöjä osuuskuntien toiminnan kehittämiseksi sekä kerrotaan keväällä ja syksyllä 2015 tehdyn lukio-osuuskuntatutkimuksen havainnoista. Tavoitteena on myös tutustua toisiin oppilaitososuuskuntatoimijoihin ja kerätä osallistujille vertaisverkostoa.

Tilaisuudessa on saatavilla laajasti maksutonta osuuskuntamateriaalia. Myös Pellervon yritysneuvonta on paikalla mikäli osuuskunta-asioihin liittyviä kysymyksiä ilmenee. Tilaisuudessa on kahvi- ja sämpylätarjoilu.

Jos ette pääse paikalle Helsinkiin on tilaisuuden pohjustusosuudet (klo 16.00-17.15) seurattavissa verkossa osoitteessa https://plus.google.com/events/c4jsale3ettgprv3kaube6js0q4.

 

Ohjelma

16.00 Tervetuloa, Toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry

16.15 Näkökulmia toisen asteen osuuskuntayrittäjyyteen – vahvuuksia, haasteita ja kehittämisehdotuksia, KTT Eliisa Troberg ja KM Pekka Hytinkoski

Puheenvuoroja oppilaitososuuskunnista

Keskustelua

17.15 Tauko

17.45 Osuuskunnan toiminnan kehittäminen sekä parhaiden käytäntöjen jakaminen Learning cafe -menetelmällä

18.45 Learning cafe-ryhmien vetäjät esittävät tiiviit yhteenvedot ryhmistään (yhteenvedoista kirjoitetaan pieni muistio, joka lähetetään myöhemmin osallistujille)

19.00 Tilaisuuden päätös

 

Ilmoittautumiset viimeistään 13.11. joko osoitteessa: http://pellervo.fi/19-11-kohtaaminen tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..