Vuosisadan rakentajat - säätiöiden haastekilpailu

Vuosisadan rakentajat on suomalaisten säätiöiden haastekilpailu, jossa etsitään ratkaisuja nuorten paremman tulevaisuuden puolesta.

Parhaan ratkaisun kehittänyt tiimi saa säätiöiltä merkittävän rahoituksen ratkaisunsa toteuttamiseksi. Haku kilpailuun on nyt auki! Mutta mihin kilpailussa etsitään ratkaisuja, miten kilpailu etenee, mitä kaikkea siitä voikaan saada, minkälaiset ratkaisut voivat voittaa, mitä tiimeiltä toivotaan?

Lue lisää kilpailusta: http://vuosisadanrakentajat.fi/

Liikesivistysrahasto kannustaa hakijoita mukaan yrittäjyysteemalla. Yrittäjyys käsitteenä voidaan ymmärtää laveasti.  Se voi olla joko yrityksen omistamista ja riskinottoa tai ns. sisäistä yrittäjyyttä, joka ilmenee  yritteliäänä asenteena ja toimintana toisen palveluksessa.

Suomalaisten säätiöiden Vuosisadan rakentajat -haastekilpailun hakuklinikka järjestetään ti 22.11. klo 16-18 Päivälehden museossa (Ludviginkatu 2-4, Helsinki). Hakuklinikalle ovat tervetulleita kaikki kilpailusta kiinnostuneet riippumatta siitä, miten valmis ratkaisusi tai tiimisi on eikä se sido sinua mihinkään.

Tule hakuklinikalle, niin kuulet lisää kilpailusta ja saat vastauksia sinua pohdituttaviin kysymyksiin. Lisäksi saat käytännön apua parhaan mahdollisen hakemuksen tekemiseen ja voit löytää tiimiisi uusia jäseniä tai itsellesi tiimin.

ILMOITTAUDU hakuklinikalle viimeistään 18.11. täältä: https://goo.gl/forms/HTX7zDqEmBcucKZM2